img +35584269010
img info@cajupi.com
img "Cerciz Topulli" Square, Gjirokaster, Albania
News
Hotel Cajupi Turizmi Gjirokaster eshte Online!

Tashme Hotel Cajupi Turizmi Gjirokaster ka faqen e tij ne internet ku ju mund te na vizitoni dhe te na kontaktoni/te beni prenotime dhe rezervime te dhomave nepermjet internetit. Shpresojme qe t’ju vijme ne ndihme sa me shume nepermjet ketij sherbimi te ri te ofruar.